Agencija za digitalni marketing

Veći domet kroz bolje performanse.

 

Iskoristite mogućnosti interneta, ostvarite ciljeve i osigurajte uspeh

Pomažemo vam da vaše marketinške aktivnosti na mreži učinite transparentnijim i uspešnijim.

Wolter E-Marketing je osnovan 2010. godine i specijalizovan je za usluge mrežnog marketinga za brendove, proizvođače, mala i srednja preduzeća, prodavnice i web lokacije. Sa fokusom na pretraživanje, oglašavanje i analitiku. Ne koncentrišemo se samo na pojedinačne aktivnosti u Online-Marketingu, već se fokusiramo i na interakciju svih kanala na Internetu.

Jasno strukturiran i transparentan način rada - od analize do strategije, koncepcije, razvoja do optimizacije i podrške - garantuje visok kvalitet standarda, kao i sigurnost planiranja za obe strane. Savetujemo i podržavamo B2B i B2C kompanije u Online-marketingu.

 

Digitalni marketing: proaktivan i pouzdan.

Mi stvaramo internetske marketinške koncepte koji su ažurirani i dosledno efikasni dugo vremena. Kvalitet našeg rada merimo uspehom naših kupaca. Naša tvrdnja da identifikujemo budući razvoj i trendove na Internetu u ranoj fazi. Na ovaj način možemo u skladu s tim izgraditi tehničko i kreativno znanje u internetskom marketingu i koristiti ga u svoju korist na Internetu.

Naša velika partnerska mreža omogućava nam pružanje složenih usluga i snalaženje u opsežnim projektima. Fleksibilni smo da brzo odgovorimo na vaše zahteve. Savetujemo i podržavamo vas pojedinačno i sa potpunom posvećenošću u svim aspektima online marketinga. Cilj našeg rada na Internetu je efikasno fokusiranje na cilj naših kupaca.
Iskoristite naše iskustvo u oblasti digitalnog marketinga. Iskoristite priliku da od nas dobijete sveobuhvatan savet i saznate koje vam mogućnosti nudi Internet.

Članstvo

bvdw_logo

 

Savezno udruženje za digitalnu ekonomiju (BVDW)

Bundesverband Digitale Virtschaft (BVDV) e.V. je centralna grupa za lobiranje kompanija koje upravljaju digitalnim poslovnim modelima i aktivne su na polju stvaranja digitalne vrednosti.

bwcon_logo_schwarz

 

Baden-Württemberg: Konekcija

Kao vodeća poslovna inicijativa za promociju inovacija i lokacije visoke tehnologije u Baden-Vurttembergu, bvcon povezuje preko 600 kompanija i istraživačkih institucija sa ukupno više od 5.500 stručnjaka