Upoznajte sada: Optimizaciju, više klijenata, više prodaje

Agencija za optimizaciju pretraživača

 

Poboljšajte svoju poziciju na Google-u  sa održivom SEO optimizacijom!

U 90 posto slučajeva korisnici interneta kliknu na prvih deset rezultata pretraživanja. Veoma dobra pozicija u kompaniji Google & Co. stoga određuje uspeh web lokacije. Sa ciljanom optimizacijom za pretraživače (SEO) poboljšavate svoju vidljivost i privlačite pažnju ciljne grupe. 

Odlučujući faktor za održivu optimizaciju pretraživača je rangiranje pretraživača: precizno postavljanje vašeg web prisustva na prva mesta vodećih pretraživača. Kao vaša SEO agencija u Beogradu, preuzimamo sve mere optimizacije pretraživača za najbolje moguće rangiranje pretraživača. Od stvaranja i održavanja sadržaja web stranice do optimizacije na stranici i van nje. Izvlačimo maksimum iz vas. 

 

DOBRO SAVETOVANO. SA PRAVOM SEO STRATEGIJOM.

bez obaveza i besplatno.

Da bismo povećali rangiranje pretraživača, analiziramo vašu web lokaciju u procesu optimizacije. Osim sveobuhvatnih saveta, dobićete i posebne preporuke za poboljšanje vaše web stranice. Brzo i sa velikom veštinom implementiramo tehničke i sadržajne mere za optimizaciju pretraživača.

 

Zakažite konsultacije

nedeljko-wolter-portrait-21-2
Vaša kontakt osoba

Nedeljko Wolter
+381 63 1865 414
seo@w-em.com

Sertifikovani od strane:
 

SEO-Audit – analiza po meri

U optimizaciji pretraživača, revizija je jedna od analiza koje se redovno sprovode. SEO revizije su važne za strukturiranje i planiranje mera. Svaku SEO reviziju prilagođavamo vašim prethodno utvrđenim potrebama. Naše preporuke prilagođene su vašoj web lokaciji, vašoj ciljnoj grupi i novoj strategiji kupaca, vašoj industriji i vašem tržišnom položaju. Rezultati su dokumentovani i objašnjeni na takav način da ih čak i stručnjaci koji nisu SEO optimizatori mogu brzo da ih shvate.

Naše preporuke za optimizaciju vam govore tačno koje su promene najhitnije i verovatno će biti najefikasnije. Zajedno ćemo zatim razviti vašu individualnu strategiju optimizacije na stranici.

SEO-ONPAGE OPTIMIZACIJA

Visokokvalitetni sadržaj je fokus optimizacije na stranici. Tekstovi web stranica moraju ispunjavati određene zahteve kako bi ih pretraživači smatrali relevantnim i uključili u rezultate pretraživanja.

Redovna optimizacija sadržaja je preduslov za poboljšanje rangiranja vaše web stranice i njeno dugoročno jačanje. Naši urednici imaju veliko iskustvo u oblasti kreiranja teksta i optimizacije stranice na osnovu SEO kriterijuma.

Optimizacija na stranici uvek treba da prethodi optimizaciji van stranice, jer pravljenje povratnih veza nije baš efikasno bez odgovarajućih stranica sa sadržajem. Razgovarajte sa nama - biće nam drago da vas podržimo u optimizaciji.

SEO-Ryte-Screenshot

SEO-Offpage Strategija

Offpage postavljamo temelje za uspeh vaše web stranice: Mi vam stvaramo strukturu povratnih veza putem izgradnje veza. Time pristupamo testiranim i visokokvalitetnim stranicama. Naš cilj u izgradnji veza je povećanje broja kvalitetnih povratnih linkova koji upućuju na vašu web lokaciju. Zato što pretraživači povratnu vezu tumače kao preporuku.

Da bismo postigli željene rezultate, kontinuirano analiziramo i optimiziramo vaš profil za izgradnju veze. Redovno izveštavanje vas obaveštava o napretku u izgradnji veza.

SEO-ahrefs-Screenshot-small

SEO E-Book - 10 vrednih saveta za bolje rangiranje

Nabavite besplatnu SEO E-Book!

E-Book preuzimanje

 

Ponovno pokretanje Web stranice - od stare do nove

Naši SEO stručnjaci će vam pokazati kako pravilno planirati i izvršiti ponovno pokretanje vaše web stranice iz SEO perspektive. Bez gubitka vidljivosti na Google-u. Nudimo vam i sve usluge vezane za ponovno pokretanje vaše web stranice. Od planiranja do implementacije do „GoLive“ i dalje.

Vodimo računa da ste pronađeni. Da vaša nova web lokacija odgovara vašem brendu i vašim proizvodima, da su dizajn i tehnologija ažurirani. Uvek uzimajući u obzir vaše zahteve i potrebe vaših korisnika. Kreativne ideje, inovativni koncepti i profesionalna implementacija. Možete se osloniti na to.

 

Mobile SEO – za bolji plasman

Mobilna optimizacija web stranica zvanično je značajan faktor rangiranja od 2015. To znači da web lokacije koje nisu optimizovane za mobilnu upotrebu dobijaju lošiji rang na Google-u i ne pojavljuju se na vrhu rezultata pretrage prilikom pretraživanja na mobilnim uređajima. Prilikom rangiranja, Google preferira web lokacije optimizovane za mobilne uređaje (prilagođene mobilnim uređajima) koje se prilagođavaju odgovarajućoj veličini uređaja (responzivni dizajn).

Pomerite svoje Google rangiranje kroz responzivan dizajn - biće nam drago da vam pomognemo u planiranju i implementaciji vaše web lokacije optimizovane za mobilne uređaje i stojimo na raspolaganju za odgovore na sva vaša pitanja o optimalnom ciljanju rezultata pretraživanja za mobilne uređaje.

 

SEO-Obuke i radionice

Mi i vaši zaposleni činimo SEO-spremnim! Na našim SEO seminarima i radionicama nudimo vam dobro utemeljeno i prakso-orijentisano znanje o optimizaciji pretraživača. Naučićete sve što treba da znate o optimizaciji na stranici i van nje i SEO analizi. Naši kursevi obuke nude savršen uvid u svet pretraživača i SEO alata i uče vas osnovama dizajniranja sopstvene web stranice u skladu sa Google-om.

"Želimo da se u budućnosti oslonimo na profesionalne i održive marketinške strategije kompanije Wolter E-Marketing GmbH."

Andreas Sczepansky
QA Systems GmbH

 

Naše usluge

 • Individualna holistička optimizacija pretraživača
 • Izrada detaljnog izveštaja sa poređenjem cilja/stvarnosti
 • Optimiziranje tehničke arhitekture (uključujući veze)
 • Optimizacija pretraživača sadržaja (uređivanje)
 • Prirodna izgradnja veza i integracija društvenih medija
 • Provera povratnih veza i uklanjanje veza (uz Google-ovu kaznu)
 • Posmatranje i analiza ponašanja vaših posetilaca prilikom pretraživanja
 

Vaša korist

 • Poboljšanje pronalaženja u pretraživačima
 • Optimalan plasman vaše web stranice u rezultatima pretrage
 • Više prometa na vašoj web lokaciji
 • Veće mogućnosti prodaje / upiti o potencijalnim kupcima
 • Više transparentnosti i vizualizovana kontrola uspeha
 • Redovno izveštavanje i koordinacija metrike
 • Povećanje svesti o brendu

Sa našeg bloga

LESEZEIT: 5 MIN

Kako radi pretraživač?

SEO funkcioniše tako što optimizuje sadržaj web lokacije, sprovodi istraživanje ključnih reči i zarađuje inbound veze...