Više klijenata, prodaje, vremena

Iskoristite pun potencijal u Digitalnom Marketingu 

platinum-badge-white
 

Vaš HubSpot-Platinum-Partner!

HubSpot je softver za efikasnu automatizaciju marketinga. Tokom poslednjih 10 godina, HubSpot se stalno razvijao u vodeći sistem za dolazni marketing i generisanje potencijalnih klijenata. Kao sveobuhvatan višenamenski alat, HubSpot kombinuje slanje pošte, blogova, web lokacija, društvenih medija, prodaje i usluga u jednom.

Kao zvanični HubSpot Platinum partner, pomažemo kompanijama da uspešno koriste HubSpot za sebe. Ako želite da saznate kako možete koristiti HubSpot za sebe i svoju kompaniju, potražite besplatnu početnu konsultaciju ovde.

Platinum HubSpot Agencija

Neobavezujuće i besplatne početne konsultacije.

Iskoristite našu stručnost i dogovorite prvi sastanak sa nama. U razgovoru analiziramo vaše zahteve i dajemo korisne savete o optimizaciji - besplatno!

Zakažite konsultacije

natalie-portrait-1
Vaša kontakt osoba

Natalie Wolter
+381 63 1865 414
hubspot@w-em.com

 

Naše Hubspot-Usluge

Hubspot Saveti

Bez obzira da li već koristite HubSpot ili ne, rado ćemo vas posavetovati. Ako još ne koristite HubSpot, zajedno ćemo proći kroz vaše ciljeve i zahteve i savetovati vas, bez obaveze, o mogućnostima koje HubSpot nudi za postizanje vaših ciljeva. Ako već koristite HubSpot, rado ćemo izvršiti zdravstvenu proveru i podržati vas u svim pitanjima koja se odnose na vaš HubSpot nalog.

Hubspot Onboarding

Čestitamo! Dakle, izabrali ste HubSpot. Naravno, nećemo vas samo izneveriti, već ćemo biti uz vas kao pouzdan partner. Uključivanje HubSpota uključuje sve korake od koncepcije budućih aktivnosti HubSpota u radionicama do konačnog tehničkog podešavanja softvera.

Hubspot Implementacija

HubSpot je sada potpuno podešen. Šta sad? U zavisnosti od vaših ciljeva, kreiramo kompletan proces u HubSpot-u. Na primer, ovo može biti automatizovana kampanja za generisanje potencijalnih klijenata. Za ovo stvaramo odredišne stranice, pozive na akciju, obrasce, tokove rada i sve ostalo što pripada optimalnom, automatizovanom vodećem procesu.

Hubspot Održavanje

Podržavamo vas sveobuhvatno u svim fazama ulazne metodologije (oblačenje, pretvaranje, zatvaranje, upravljanje). U fazi privlačenja nadgledamo i optimizujemo vaš SEO, kao i Google Ads, društvene medije i podržavamo vas u kreiranju sadržaja. U fazi konverzije zajedno kreiramo i upravljamo HubSpot kampanjama. Osim toga, brinemo se o stvaranju potrebnih resursa u HubSpotu.

Ponovo pokrenite Hubspot 

Da li želite da svoju web lokaciju konvertujete iz WordPress-a, TIPO3 ili drugog CMS-a u HubSpot? Nema problema! HubSpot CMS je veoma moćan i automatski optimizovan za svaki uređaj. Čim primetite prednosti prelaska na HubSpot CMS zajedno sa softverom HubSpot, zapitaćete se zašto niste ranije smislili to.

Hubspot Obuka

Nudimo obuku u svim aspektima HubSpot -a i ulaznog marketinga. Popularne teme obuke uključuju liste, tokove rada, kreiranje kampanje, kreiranje odredišne stranice i praćenje učinka. Rado ćemo za vas sastaviti individualni kurs obuke ili individualni paket obuke. Samo nam pišite!

"Našu potpuno uspešnu web stranicu dugujemo gospodinu Wolteru i njegovom timu. Pristup se značajno povećao od ponovnog pokretanja, a sve ključne figure pokazuju u istom smeru - naviše."

Elisabeth Loose
Syntegon Technology GmbH

Naš pristup

1. Workshop

 • Inventar
 • Definicija ciljeva i KPI
 • Razvoj strategije sadržaja
 • Razrada ličnosti kupaca

2. Onboarding

 • HubSpot Basis Setup, Onboarding
 • Domain / Konfiguracija praćenja
 • Administracija 
 • Implementacija Procesa

3. Kampanja

 • HubSpot tehnički. Setup
 • Implementacija Landing Pages, CTAs, Formulare, Mailings
 • Konfiguracija Kampanje

4. Održavanje

 • Podrška kampanjama
 • Kreiranje sadržaja
 • Podrška u fazi preuzimanja(SEO, SEA und Social)
 • Izveštavanje i Optimizacija

Da li već koristite HubSpot i potrebna vam je podrška?

Da li ste nezadovoljni svojim kampanjama, praćenje ne funkcioniše pravilno ili vam je potrebna nova strategija za veći rast? Sretni smo što možemo proceniti trenutnu situaciju pregledom zdravlja i zajedno s vama definirati mere za podizanje vašeg dolaznog marketinga na viši nivo!

Zakažite konsultacije

Sa našeg Bloga

LESEZEIT: 5 MIN

Kako radi pretraživač?

SEO funkcioniše tako što optimizuje sadržaj web lokacije, sprovodi istraživanje ključnih reči i zarađuje inbound veze...