Više Korisnika, Prodaje, Vremena

Digitalizujte svoju prodaju

 

Povećajte prodaju -
samo jednim alatom!

Optimizujte svoje prodajne procese u realnom vremenu, sa nama i vodećim All-in-One-Software za prvoklasni (ulazni) marketing: Kao zvanični HubSpot Platinum partner, činimo vaš prodajni tim efikasnijim, uspešnijim i podobnijim za budućnost u budućnosti vreme snimanja. Počnite odmah!

Tri razloga za digitalizaciju prodaje sada:

  1. Optimizacija dijaloga sa klijentima
    Automatski se obratite svojim potencijalnim klijentima u pravo vreme s dokazanim najuspešnijim porukama.

  2. Skraćivanje prodajnih ciklusa
    Odlučite se za efikasno, kontinuirano praćenje - bez obzira na način lične potražnje vašeg prodajnog tima.

  3. Optimizacija stope završetka
    Intenzivirajte svoje aktivnosti sa najperspektivnijim potencijalnim klijentima, bez gubitka performansi u odnosu na ostale.

Platinum HubSpot Agencija

Neobavezujuće i besplatne početne konsultacije.

Iskoristite našu stručnost i dogovorite prvi sastanak sa nama. U razgovoru analiziramo vaše zahteve i dajemo korisne savete o optimizaciji - besplatno!

Zakažite konsultacije

natalie-portrait-1
Vaša kontakt osoba

Natalie Wolter
+381 63 1865 414
hubspot@w-em.com

Otkrijte nove potencijalne klijente

Pomoću HubSpota znate ko je zainteresovan za vaše proizvode i usluge bez pitanja.

U realnom vremenu možete videti ko posećuje vašu web stranicu, koliko često i koje stranice najviše zanimaju vaše posetioce.

Da biste sprečili da se ovi izgledi zanemare, možete dizajnirati niz personalizovanih e-poruka i podsetnika i postaviti raspored slanja. Ovako će vaši nadopune automatski stići u prijemne sandučiće vaših potencijalnih klijenata.

A kada otvore e-poruku, kliknu na vezu ili preuzmu prilog, on će biti zabeležen u referentne svrhe i odmah ćete biti obavešteni .

Workflows

Kontaktirajte više potencijalnih klijenata

Stupite u kontakt sa svojim potencijalnim klijentima u pravo vreme i sa pravom porukom.

Dozvolite HubSpotu da vas automatski obavesti kada potencijalni klijenti otvore e-poruku, kliknu na vezu ili preuzmu prilog. Najvažnije poruke prikazuju se direktno u vašem feed-u, što vam omogućava da ih pratite lako i efikasno. Odmah se pozabavite potencijalno potencijalnim potencijalnim klijentima dok su vam još sveži.

Koristite predloške e-pošte za slanje savršenih menija u nekoliko sekundi i presrećite potencijalne klijente pre nego što stignu u vašu pristiglu poštu ili ih kontaktirajte telefonom direktno sa pretraživač.

A ako samo želite da pišete e-poštu kada imate vremena i da je šaljete kasnije, možete da dobijete svoju e-poštu sa samo nekoliko klikova - Zakažite e-poštu. Sistem koji pokreće mašinsko učenje omogućava vam da isporučujete e-poštu tačno u trenutku kada će je vaši potencijalni klijenti pročitati.

SalesOverview-3

Automatizujte prodaju sada i zaključite više ponuda za manje vremena.

Zakažite besplatnu konsultaciju odmah!


Zakažite konsultacije

Brže ponude

Pomoću HubSpota možete postaviti više sastanaka i uvek imati pri ruci sve potrebne informacije za zaključivanje uspješnog dogovora.

Koristite automatsko bodovanje potencijalnih klijenata da biste dali prioritet potencijalnim kupcima koji su najverovatnije spremni za kupovinu.

Koristite chat uživo na svojoj web stranici za direktno povezivanje sa potencijalnim klijentima i zakazivanje više sastanaka - bez muke oko e-pošte ili telefonskih poziva. Podesite svoju dostupnost i pošaljite prilagođenu vezu koju vaši kontakti mogu da koriste da biraju vreme koje odgovara svima.

Pomoću vodiča možete da napravite prilagođeni ton neposredno pre telefonskog poziva. Zatim pošaljite svom potencijalnom kupcu atraktivno dizajniranu ponudu koju možete generisati i podeliti sa samo nekoliko klikova. Elektronski potpisi i plaćanja mogu se vršiti direktno na vašem HubSpot nalogu.

digitaler-vertrieb-meeting

Pipelines upravljanje

U HubSpotu možete postaviti i upravljati kanalom koji odgovara vašoj stvarnoj prodajnoj praksi bez skupih konsultanata ili obuke.

Kreirajte prilagođene faze dogovora i faze životnog ciklusa i zapise kontakata jednostavnim drag-&-drop i nekoliko klikova.

Dodajte nove ponude u trenu i dopustite HubSpotu da automatski popuni detalje. Saznajte gde se gomilaju ponude i koristite automatizovane tokove posla za dodeljivanje potencijalnih klijenata, kreiranje novih poslova, dodeljivanje zadataka i još mnogo toga.

Aktivnosti i prodaja se automatski prate za celu kompaniju pomoću unapred izgrađenih ili prilagodljivih izveštaja timski zapisi tako da uvek imate pristup metrikama o kvotama, produktivnosti i statusu protoka kada vam zatreba.

SalesOverview-5-1
 

Sa našeg Bloga

LESEZEIT: 2 MIN

Novi EU regionalni centar od HubSpota

HubSpot nastoji da pronađe globalna rešenja za svoje klijente. HubSpot dobija mnogo povratnih informacija o...

LESEZEIT: 2 MIN

USPELI SMO! WEM SE NALAZI U TOP 20 U IZAZOVU HUBSPOT THEMES CHALLENGE 2021

Prošle godine, HubSpot je ponovo organizovao Hakaton - i po drugi put pokrenuo izazov za razvoj tema veb sajta HubSpot...